Hrean in otet

de delia64 in Muraturi, 7 Feb 2013 | 4024 vizualizari

 

Hreanul este din gradina mea ,in fiecare toamna pun la borcan ,este foarte apreciat de familia mea..

 

INGREDIENTE

  • radacina de hrean
  • zahar
  • sare
  • otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hrean in otet:

Se curata radacinile de hrean,este recomandat sa stam langa geamul deschis sau in curte la aer ,in spatii inchise nu este tocmai placut .


Dam hreanul prin razatoarea cu gauri mici .


Intr-un bol punem hreanul ,presaram cu sare si zahar dupa gust si amestecam ,la final punem otetul Regal [este preferatul meu ].


La borcanul din imagine am pus aproximativ 100 mililitri otet .


Eu fac totul ochiometric nu prea respect instructiunile .


Se aseaza in borcan apasand bine pentru a nu ramane goluri de aer .


Se pastreaza la frigider.


Cand vrem sa consumam , amestecam cu smantana , o lingura hrean , o lingura smantana .

 

TIPS-URI

1

se poate folosi si la sos de hrean .

2

daca fierbem sfecla rosie pentru salata , il avem la indemana .

3

este bun la fripturi .

Daca ti-a placut reteta noastra "Hrean in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

delia64 1

07.02.2013, 21:25

Mersi Zamfira!

MIUTA 1

25.02.2013, 14:48

Foarte bun

Sidy 1

02.03.2013, 14:51

Exact asa il fac si eu si ne place foarte tare. Nu il razuiesc ci il fac cu robotul si asa scap de necazul plinsului....
Cu smantana , asa cum il faci tu e o ...nebunieeeee

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11700 puncte

Lau

Lau 9

9710 puncte

MotanLaOale

8780 puncte

mihaelar63

7900 puncte

mirela0911

6920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de fructe de padure

de Rocsi 9

ieri la 20:09

 Orez cu muschiulet si mazare

ieri la 18:20

Desert prajitura din albusuri cu gem de afine, mere si bezea

de katty 5

ieri la 08:34

RETETA RECOMANDATA
Hrean la borcan