Gogosari la otet

de ianculubita in Conserve, 17 Sep 2011 | 3438 vizualizari

 

Gata am terminat cu camara;au mai ramas muraturile si varza dar mai tarziu;pentru gogosari stiu ca fiecare are reteta personala dar va dau si reteta mea

 

INGREDIENTE

  • 5kg de gogosari
  • 1conopida(1-2kg)
  • 1l de otet
  • 1kg de zahar
  • boabe de piper,mustar,coriandru
  • frunze de dafin
  • ardei iute
  • 2lde apa
  • 3linguri de sare
  • radacina de hrean
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari la otet:

Gogosarii taiati in jumatati sau sferturi,depinde cat sunt de mari si spalati;conopida desfacuta in buchetele si spalata sub jet de apa rece;


in borcane curate se pun intercalat,un rand de gogosari,un rand de conopida,apoi restul ingredientelor,bucatele de dafin,semintele,hreanul taiat suvite,si ardeiul rondele;


intr-o oala se fierbe otetul cu apa,zahar,si sare,dupa ce s-a racit se toarna peste gogosari,se infileteaza bine apoi se pun borcanele la bain-marie pentru 10-15min din momentul in care incepe sa fiarba apa;


se lasa in apa sa se raceasca sau se pun in patura,dupa care merg la camara.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari la otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

gaby_gabytza 1

18.09.2011, 19:32

MotanLaOale 1

19.09.2011, 09:20

LUK 1

19.09.2011, 16:42

buni buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosari in otet