Gogosari marinati

de Bucataras Medi in Conserve, 15 Oct 2010 | 14807 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 kg gogosari
  • 2 l otet
  • 1/2 kg zahar
  • 200 ml ulei
  • 2 linguri sare
  • 4 linguri miere
  • 2 bucati hrean
  • boabe de piper
  • foi de dafin
  • boabe de mustar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari marinati:

Curatam ,spalam  si apoi taiem in 4 gogosarii.Intr-o oala mai mare (eu am folosit ceaunul) se face urmatorul amestec:otet, zahar,sare, ulei,miere, boabe de mustar, boabe de piper si foile de dafin.Amestecam bine.Dam la foc si cand aceasta zeama incepe sa clocoteasca adaugam gogosari taiati atata cat sa fie acoperiti de lichid.Lasam circa 1-2 min,. dupa ce incepe sa clocoteasca iarasi.Cu ajutorul unei palete ii scoatem si ii punem intr-un vas.Se repeta aceasta operatie pana cand terminam gogosarii.

Atat gogosarii cat si lichidul se lasa sa se racoreasca dupa care incepe sa se repartizeze in borcane mai intai gogosarii dupa care si zeama.Curatam si apoi taiem hreanul in bucati mai mici si adaugam in fiecare borcan.Capacim si .........pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari marinati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Sylvia 1

22.10.2010, 18:33

Medi sunt bine, multumesc de intrebare, este soacra mea in vizita la noi si nu prea am stat la Pc am intrat sa mai vad reteta ta ca in we asta pun si eu vreo 2-3 borcanele. Revin in forta saptmana viitoare ca am facut o multime de retete noi

Bucataras Medi 1

24.10.2010, 19:11

Ma bucur ca esti bine Sylvia...............

alinutzika 1

03.08.2011, 00:46

vara asta pun si eu asa...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de cartofi cu smantana

de vasimur 4

ieri la 10:55

Reteta de prajitura cu pere

pe 02.10 la 18:46

Reteta de budinca de paste la cuptor

pe 25.09 la 17:37

Sos de rosii pentru pizza sau friptura

pe 20.09 la 17:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1465 puncte

Rocsi

1023 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

- Andreea -

524 puncte

mihaelar63

515 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conserva de vinete - Caponata