Gogosari umpluti cu varza rosie, morcovi si telina

de Oana in Muraturi, 12 Sep 2009 | 81676 vizualizari

 

Crantz, crantz...buni rau!

 

INGREDIENTE

  • 6 gogosari mari
  • o varza rosie mica
  • un morcov mare
  • o telina potrivita cu tot cu frunze
  • 3 radacini de hrean
  • 2 mere si un ciorchine mic de strugure
  • 2 linguri cu sare grunjoasa
       Saramura:
  • 1/2 l otet
  • 2,5 l apa
  • 3 lg sare grunjoasa6 lg zahar
  • o lg boabe mustar
  • o lg boabe piper
  • foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari umpluti cu varza rosie, morcovi si telina:

Se scot cotoarele de la gogosari cu atentie, se curata bine in interior de seminte si nervuri si se spala, apoi se pun cu gura in jos sa se scurga.

Se curata morcovul, telina si varza, apoi se baga la robot, varza se taie fideluta, iar morcovul si telina ca pe razatoarea mare. Se amesteca apoi cu 2 linguri de sare si se framanta bine, pana se inmoaie putin. Se amesteca si cu 2 linguri de hrean ras.

Se umplu gogosarii cu amestecul de varza si se indeasa bine de tot. Merele se taie rondele mai groase si se pune cate o feliuta la gura fiecarui gogosar.

Intr-un borcan mare si cu gura larga se aseaza cateva tije de telina cu frunze, apoi se aseaza gogosarii, printre ei punandu-se betisoare de hrean, rondele de mar si boabe de struguri. Deasupra se pun iar frunze de telina. Se fierbe solutia de otet cu apa, sare, zahar si condimente si se pune fierbinte in borcan. Se pune capacul iar borcanul se fierbe la bain-marie jumatate de ora. Se lasa sa se raceasca in oala.

TIPS-URI

1

Sub borcan se aseaza lama unui cutit mare, atunci cand se toarna solutia fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari umpluti cu varza rosie, morcovi si telina" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de cotlet de porc in sos, la cuptor

pe 03.12 la 13:40

Rețetă de ciorbă rădăuțeană

pe 01.12 la 18:43

Reteta de somon cu legume en papillote

pe 01.12 la 17:38

Reteta tort trio de ciocolata - Cristiana

pe 01.12 la 16:23

Reteta de tarta cu dovleac si lapte de cocos

pe 01.12 la 15:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

4942 puncte

mirela0911

3677 puncte

cristeena20

2439 puncte

oanapl

2290 puncte

Constelatialeu

2229 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă: Rețete de Sărbători
Turta dulce
Mi-a facut cu ochiul aceasta turta dulce pe blogul Bucatarului maniac si pana nu am facut-o nu m-am lasat :-), ca prea i-a facut reclama.
Turta dulce
Piept de pui umplut cu carnaciori, cascaval si ardei
,, Bunatati pentru Craciun " Colindatorii cei mari au adus si doi copii cu ei. Copiii nu erau in plan :D Vorbesc despre planificarea meniului.
Piept de pui umplut cu carnaciori, cascaval si ardei
RETETA RECOMANDATA
Gogosari in otet