Gogosele cu mar(Apfelkrapfen)

de aziz in Prajituri, 2 Iun 2011 | 2610 vizualizari

 

Reteta am gasit-o pe http://anditudor.blogspot.com/ si sa stiti ca le repet cat de curand :)))copiilor le-au placut tare mult,pofta buna!!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina alba
  • 2o gr drojdie
  • 1 lingurita miere de albine
  • 180-200 ml lapte
  • 80 gr zahar
  • un praf de sare
  • 4 galbenusuri
  • 80 gr unt moale
  • 2 linguri rom (eu am inlocuit cu vanilie)
  • coaja rasa de vanilie
  • 3-4 mere taiate cubulete stropite cu lamaie eu am adaugat si putin zahar vanilat si scortisoara
  • ulei pentru prajit
  • zahar pudra vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele cu mar(Apfelkrapfen):

Facem maiaua din drojdie, o lingurita de zahar si putin lapte caldut +o lingura de faina. Cand maiaua a crescut o amestecam cu restul de ingrediente pana obtinem o coca elastica pe care o lasam la dospit pana isi va dubla volumul.


Intindem foie dreptunghiulara groasa cam de un cm, presaram cubuletele de mar amestecate cu o lingura de faina sau corn flour, zahar vanilat si un praf de scortisoara. Se ruleaza aluatul si taiem felii de doua degete grosime pe care le lasam din nou la dospit cam 40 minute. Incingem apoi uleiul si prajim gogoselele la foc mediu sa nu se arda, apoi se scot pe hartie absorbanta si se pudreaza .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele cu mar(Apfelkrapfen)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (43)

gratziela 1

04.06.2011, 23:25

aziz 1

05.06.2011, 12:13

ela

aziz 1

05.06.2011, 12:13

gratziela

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere si bezea