Gogosi

de JulyCris in Dulciuri, 23 Mai 2014 | 826 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana lapte caldut
  • 1 cana zahar
  • 2 oua
  • 1 plic zahar vanilat
  • un strop esenta de vanilie
  • 1 cub drojdie(25 gr)
  • faina cat cuprinde
  • ulei pt prajit
  • zahar pudra pt ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi:

Amestecam laptele caldut cu drojdia si 2-3 linguri faina. Lasam la dospit. Ouale le batem cu zaharul pana se topeste complet.(Sincer eu n-am avut rabdarea asta :) )Amestecam ouale cu drojdia dospita,adaugam faina si framantam pana cand aluatul devine elastic si nu se mai lipeste de maini.Lasam la dospit pana ce aluatul isi dubleaza cantitatea.


Punem aluatul pe masa de lucru infainata si intindem o foaie cu ajutorul unui sucitor.Taiem gogosile cu ajotorul unui pahar,sau puteti face ce forme doriti. Le prajim in uleiul incins pe ambele parti. Le scoatem pe o farfurie pe care am pus un prosop de bucatarie din hartie ca sa absoarba uleiul. Le tavalim prin zahar pudra.


Le mancam :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Krystyan Trendy 1

24.05.2014, 10:26

bune bune

JulyCris 1

24.05.2014, 15:40

Iubitico

robert_badica 1

13.07.2014, 20:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Crofne banatene