Gogosi asortate

de Laly in Prajituri, 8 Mai 2010 | 3389 vizualizari

 

Si pentru ca astazi am facut gogosi,va daruiesc si voua cate una.Sper sa va placa.

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte
  • 1 borcan (mic) iaurt natural sau lapte batut
  • 2 oua
  • 1 cub drojdie proaspata
  • 1/2 pachet unt
  • un praf de sare
  • faina cat cuprinde (eu am pus cam 1 kg si jumatate)
  • coaja de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi asortate:

Se pune 1 kg faina intr-un castron mai mare.Se face o gropita in mijloc.


Laptele se incalzeste.Drojdia se desface in putin lapte caldut si se lasa deoparte.


Intr-un castron se bat ouale,se adauga iaurtul,untul topit,coaja de lamaie si se pune restul de lapte.Se adauga aceasta compozitie lichida in faina.


Se mesteca pana iese un aluat tare.Daca trebuie se mai adauga faina.Se lasa la crescut pana cand aluatul isi dubleaza volumul.


Cand a crescut suficient se intinde din aluat cu sucitorul si se taie diferite forme.Se prajesc in ulei incins.Se decoreaza dupa imaginatia fiecaruia.

 

TIPS-URI

1

faina,lapte,drojdie,iaurt

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi asortate" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

nadina73 1

08.05.2010, 23:45

flamanda de ela ,auzi pot sa le iau pe toate?ela eu asa fac uite ti-am luat si tie o portie de perisoare de la laly si tu le vrei pe toate

nadina73 1

08.05.2010, 23:46

laly data viitore sa nu-i mai dai la ela ca uite eu pun 5 furculite mari si late

madi_marin 1

09.05.2010, 13:17

ce frumusele sunt....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema si spuma