Crema de zahar ars (multicooker)

de Irinukaaa in Prajituri, 21 Iun 2014 | 1041 vizualizari

 

Un desert deosebit de bun!

 

INGREDIENTE

  • 7 oua
  • 4 linguri zahar (pentru crema)
  • 4 linguri de zahar pentru caramel
  • 1 litru de lapte
  • stafide
  • 1 plic de zahar vanilat/ esenta de vanilie/ baton de vanilie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de zahar ars (multicooker):

Se pun cele 4 linguri de zahar in oala Multicooker si se selecteaza functia Fry. Cand s-a topit (fara sa se innegreasca), il intindem uniform pe peretii si pe fundul oalei, lasandu-se la racit pana acesta crapa.


Intre timp batem bine ouale cu zaharul, adaugam laptele, stafidele si esenta de vanilie.


Punem compozitia in Multicooker, selectam functia Bake, 150 de grade, 20 minute.


Se poate servi cald si rece de la frigider!


{Reteta a fost inspirata de la utilizatorul bylaura, "Crema de zahar ars" si adaptata la aparatul Phillips Multicooker}

 

TIPS-URI

1

Eu am folosit pentru crema zahar BRUT (NU BRUN) care nu indulceste asa de tare si din cauza asta a iesit o culoare putin mai diferita fata de ce stim a fi "normal''.

2

N-am fost pe faza cand aparatul a terminat de gatit si l-am mai lasat vreo 20 de minute inanuntru. De preferinta se scoate imediat ce si-a terminat timpul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de zahar ars (multicooker)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

MotanLaOale 1

22.06.2014, 09:04

Lorra 1

24.06.2014, 21:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Negresa - Philips multicooker