Gogosi cu iaurt

de silvi0ara in Dulciuri, 24 Feb 2012 | 4617 vizualizari

 

Sunt usor de facut,iar rezultatul a fost neasteptat de bun.

 

INGREDIENTE

  •  2 oua
  •  2 pliculete zahar vanilat 
  •  4 linguri de zahar tos
  •  un strop de sare
  •  coaja rasa de la o lamaie
  • 400 g iaurt 
  •  300 g faina
  •  1 plic praf de copt
  •  ulei pentru prajit (depinde de marimea tigaii)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu iaurt:

Se amesteca ouale cu zaharul vanilat, zaharul tos, sarea si coaja de lamaie. Apoi am adaugat iaurtul si am mixat.


Dupa aceea am cernut peste compozitie faina impreuna cu praful de copt si am mixat pana cand compozitia a devenit omogena. Rezulta un aluat elastic si gros incat nu curgea de pe lingura. (mai gros decat aluatul de clatite).Se lasa sa se odihneasca aluatul timp de 10 minute

Intre timp se inginege uleiul.


Cand uleiul s-a incins suficient de mult,se da focul f.mic si am inceput sa pun cu lingurita gramajoare de aluat in baia de ulei.


Am lasat gogosile cat sa se rumeneasca pe toate partile.(este bine sa incercati mai intai 1-2 gogosele sa vedeti daca sunt patrunse,asa putei regla puterea focului.Daca este prea incins,gogoselele nu se fac in mijloc).


Se servesc pudrate cu zahar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

silvi0ara 1

24.02.2012, 23:35

Elena_Daria,asa este.

silvi0ara 1

24.02.2012, 23:36

rocsi_1612,ai dreptate.Sigur o sa mai fac,a fost asa de proba,ca nu m-am saturat.

mena29 1

25.02.2012, 15:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Desert gogosi cu lingura