Gogosi din aluat oparit

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 7 Sep 2010 | 7977 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 ml apa
  • 75 ml ulei
  • 150 g faina
  • 1 praf de sare
  • 2 picaturi de vanilie
  • 2 linguri zahar pudra
  • 3 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi din aluat oparit:

apa,sarea si uleiul se pun intr-o cratita pe foc.Cand clocotesc se da la minim si se pune faina in bloc(toata,printr-o singura miscare) si se amesteca cu o lingura de lemn pana se formeaza o bila de aluat.Se pune bila in alt vas,inalt si se lasa sa se racoreasca.Cand se racoreste se pun cele 2 linguri de zahar pudra si un ou si se mixeaza pana se incorporeaza,apoi se adauga pe rand celelalte 2 oua,mixand bine dupa fiecare.Trebuie sa rezulte un aluat legat si lipicios.Intr-o cratita se pune ulei si cand este incins se ia cu o lingura, trecuta printr-un jet de apa,din compozitie si se pune in cratita.Cand se rumenesc frumos se scot pe un servet absorbant si se pudreaza din belsug.Se poate servi cu sos de ciocolata sau de fructe.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi din aluat oparit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Pasiune pentru bucatarie 1

07.09.2010, 21:49

fetelor sa le incercati ca sunt delicioase

Laly 1

07.09.2010, 23:54

arunca-mi si mie o gogoasa

nadina73 1

08.09.2010, 00:41

ok daca asa le laudati o sa le incerc si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Greta Garbo