Gogosi economice

de Julie in Dulciuri, 17 Aug 2010 | 17905 vizualizari

 

Ceva simplu si bun!

 

INGREDIENTE

  • 150 ml iaurt simplu
  • 2 oua
  • 1/2  cana cu zahar
  • 40 g drojdie
  • coaja rasa de lamaie
  • faina cat cuprinde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi economice:

Dizolvam drojdia in 2 linguri cu apa calduta.

O amestecam apoi cu iaurtul, ouale, zaharul si coaja de lamaie.

La sfarsit adaugam faina .

Framantam bine , sa iasa un aluat potrivit de tare, numai bun de intins.

Lasam aluatul sa creasca 1-2 ore, pana isi dubleaza volumul.

Ungem cu ulei masa de lucru si formam suluri lungi de aluat , carora le dam apoi forma de cerc unind capetele.

Le lasam sa mai creasca 10-15 minute si apoi le prajim in ulei incins, pana se rumenesc pe ambele parti.

Le scoatem cu o paleta si le asezam pe hartie absorbanta.

Le pudram cu zahar farin vanilat

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi economice" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Julie 1

18.08.2010, 08:21

Am si pentru tine o gogosica, Mena!

Corinuta 1

18.08.2010, 23:15

Chiar ca, simplu si bun!

Julie 1

19.08.2010, 22:38

Corina,pofta buna!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gustari cu pasta de avocado si ton
  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sarmalute cu praz in dovleac

de abetina 3

ieri la 20:44

Muschiulet impletit (cu pesto si rosii uscate)

ieri la 10:50

Desert gogosele rapide cu scortisoara

ieri la 10:49

Aperitiv cartofi surpriza

de GeorgiG 5

pe 18.09 la 22:36

RETETA RECOMANDATA
Gulab Jamun - Desert indian