Gogosi fragede cu mere

de Ligia Bxl in Prajituri, 13 Ian 2011 | 3329 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr de faina
  • 4 oua
  • 200 ml de lapte
  • 2 linguri de smantana
  • 2 linguri de ulei
  • 50 ml de bere
  • putina sare
  • 50 gr zahar pudra
  • 4 mere
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi fragede cu mere:

Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu galbenusurile de la oua. Se pune putin cate putin lapte, smantana, uleiul, berea, sarea si zaharul, apoi se amesteca si se da la rece ptr 30 de minute. Albusurile se bat spuma si se amesteca cu compozitia dupa ce se scoate de la rece. Merele se spala, se curata de coaja si se scoate mijlocul(cotorul). Apoi se taie in rondele se trec prin compozitie si prajesc in cratita sau friteoza.

Dupa prajire se pun pe un servetel sa se absoarba uleiul. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi fragede cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Gogosi fragede cu mere-0
Gogosi fragede cu mere-1
Gogosi fragede cu mere-2
Gogosi fragede cu mere-3
Gogosi fragede cu mere-4

COMENTARII (35)

Ligia Bxl

Ligia Bxl 1

21.01.2011, 01:12

tania merci draguta

bettyC

bettyC 1

09.12.2011, 13:43

mmm mami sa ne mai faci

Ligia Bxl

Ligia Bxl 1

12.12.2011, 00:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!