Gogosi grecesti

de ianculubita in Dulciuri, 6 Mar 2013 | 4226 vizualizari

 

Am vazut reteta pe Paprika,mi s-a parut deosebita dar gustul va spun ca este minunat!!

 

INGREDIENTE

  • 500g faina
  • 1plic drojdie uscata
  • 4linguri miere
  • sare
  • ulei
  • apa calda
  • SIROP
  • 3linguri zahar brun
  • 1lingurita zeama de lamaie
  • 1lingurita scortisoara
  • 5linguri miere
  • 1ceasca apa
  • fistic
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi grecesti:

Intr-un castron facem un aluat moale,amestecand faina cu drojdia,sare,miere si 1ceasca cu apa calda;


amestecam cu lingura si lasam sa creasca 20 min.


in acest timp,intr-un vas pe foc, punem ingredientele pentru sirop,mai putin fisticul iar dupa ce s-a topit zaharul,dam deoparte.


In vasul cu mult ulei,luam cu lingura din aluat si prajim gogosile pana se auresc,le scoatem pe un platou iar dupa ce le-am terminat pe toate,le scufundam in sirop,le scoatem pe un platou,rasturnam siropul ramas peste ele si presaram cu mult fistic macinat mai mare.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi grecesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

- TABITA - 1

19.03.2013, 12:22

Bunica mea facea asa gogosi! Nu stiam ca se numesc grecesti.

DIANA B 1

19.03.2013, 14:32

Pot fi si din Bangladesh , daca-s gogosi , is bune ...

Doralinda 1

19.03.2013, 14:40

In grecia se numesc loukoumades dar in loc de fistic si sirop, se pune miere de albine si praf de scortisoara( sau mai nou, nutella) sunt foarte renumite!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosi cu branza si marar