Gogosi pufoase

de ralu_ca in Dulciuri, 6 Oct 2013 | 28268 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 - 600 g faina
  • 2 oua
  • 300 ml lapte
  • 4 linguri zahar
  • 1 pachetel drojdie
  • 50 g unt
  • putina sare
  • 4 plicuri zahar vanilat
  • 1 plic zahar pudra
  • untura
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi pufoase:

Intr-un vas am pus drojdia, 1 lg zahar si putin lapte, am amestecat si am lasat la loc cald la dospit ( approx 40 min ). Faina am cernut-o intr-un lighean, am facut o adancitura in care am pus maiaua, zaharul, ouale batute bine, sare,zaharul vanilat, untul si am amestecat pana am obtinut un aluat care nu se lipeste de maini. Am lasat la dospit si acoperit la loc cald approx 1 ora. Apoi am intins foaie si am inceput sa "fac" gogosile ( am folosit un pahar mediu ) si le-am mai lasat la "odihnit" cam 15 minute. Intr-o cratita am pus untura,astfel incat gogosile sa se afunde in ea, am incins-o bine si am prajit gogosile. Au iesit o bunatate.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

toate ingredientele sa fie la temperatura camerei

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi pufoase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Sylvia 1

07.10.2013, 11:49

ce bine arata !

diaconta 1

07.10.2013, 15:35

minunate

tanyapatap 1

08.10.2013, 21:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosi