Nudli

de MIUTA in Dulciuri, 23 Mar 2011 | 4850 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 1 ou
  • 400 g faina
  • 2 linguri ulei
  • pesmet
  • zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nudli:

Se pun cartofii la fiert in coaja in apa cu sare.Cand s-au fiert cartofii se curata de coaja si se zdrobesc ca un piure.Se pune uleiul,oul si faina.Se framanta dar in final v-a fi tot un aluat lipicios.Va trebui sa lucrati cu faina la indemana .Se formeaza cu mana pe masa de lucru betigase.Se taie cca 2 cm si se pun in apa care fierbe.Separat intr-un vas se pune putin ulei,un cub de unt(50g) si cand uleiul s-a infierbantat se pune pesmet,zahar dupa gust,zaharul vaniliat si se lasa la prajit amestecand continiu cam 2-3 minute.Nudli sunt gata cand s-au ridicat deasupra si au dat cateva clocote.Se scot cu o strecuratoare si se pun fierbinti in pesmetul pregatit inainte.Se amesteca usor cu o paleta,fiecare nudlu sa fie acoperit cu pesmet.Se pot face si de post fara sa se adauge oul.Sunt foarte gustosi desi am citit undeva ca erau pe vremuri desertul omului sarac.Trebuie sa te inarmezi cu timp si rabdare deoarece este ceva de lucru la nudli dar rezultatul v-a fi pe masura.Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Nudli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

mamaieelena 1

23.03.2011, 23:53

mirela0911 1

24.03.2011, 14:14

adry88 1

02.06.2011, 16:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Nudli