Budinca de capsuni si ciocolata

de babi5 in Dulciuri, 4 Sep 2013 | 725 vizualizari

 

Un desert rapid si delicios

 

INGREDIENTE

  • 1 l lapte
  • 1 budinca cacao
  • 1 budinca capsuni
  • 8 linguri zahar
  • menta pt decor
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de capsuni si ciocolata:

Se pun intr-o cratita 400 ml lapte cu 4 linguri zahar si apoi il punem la fiert. Cind clocoteste adaugam praful de budinca dizolvat cu 100 ml lapte, lasam sa clocoteasca 5 minute apoi turnam in formele dorite pe care le udam putin inainte de a turna budinca (se scoate mai bine )


Repetam operatiunea si cu cel de-al doilea pachet de budinca.


Lasam la rece si putem servi cu frisca si topping de fructe.

 

TIPS-URI

1

Se poate servi ornata cu frisca si cu topping de fructe, ciocolata sau caramel

2

Asezonam cu toppingul adecvat fiecarui sortiment de budinca

3

Daca dorim ca budinca sa o punem in diferite forme este bine sa micsoram cantitatea de lapte, astfel compozitia va fi mai tare dupa fierbere si formele sa iasa perfect, dupa modelul dorit (eu am respectat cantitatea si a iesit cam moale)

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de capsuni si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

babi5 1

04.09.2013, 21:43

Multumesc Luana

babi5 1

04.09.2013, 21:44

Lia1 multumesc

FlaviaD 1

18.09.2013, 19:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu eugenii