GOGOSI PUFOASE

de nico_nico in Prajituri, 26 Oct 2016 | 682 vizualizari

 

Aceste gogosi sunt pentru oricine copii,adulti si varstnici indiferent de varsta ne plac la toti.

 

INGREDIENTE

  • 0,500 kg faina,
  • 200 ml lapte,
  • 5 linguri zahar,
  • 2 plicuri zahar vanilat,
  • 1 plic drojdie uscata(20 gr),
  • 2 oua,
  • 4 inguri de unt,
  • ulei pentru prajit,
  • zahar pudra cu gust de vanilie.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA GOGOSI PUFOASE:

Intr-un castron punem faina si in mijloc laptele putin caldut,drojdia,zaharul,zaharul vanilat,ouale si untul topit si racit putin. Se amesteca toate foarte bine aluatul pana devine elastic si putin mai moale .Se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul.Se intinde aluatul in foaie mai groasa si cu un pahar taiam rondele si le lasam la dospit pe planseta inca 20-30 minute.Se pot umple si cu gem daca doresti.In tigaia cu uleiul incins se pun la prajit cu susul in jos adica partea de sus sa vina in tigaie partea de jos pentru ca atunci se formeaza acel gol in interior.Dupa ce s-au copt se scot pe servetele absorbante si apoi se pudreaza cu zahar pudra cu gust de vanilie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "GOGOSI PUFOASE" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.50 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

MotanLaOale 1

27.10.2016, 09:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosi din aluat oparit