Gogosi umplute

de mimmi in Dulciuri, 4 Apr 2011 | 7676 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou ,
  • 250 g faina ,
  • 1 lingurita drojdie praf,
  • 60 ml lapte ,
  • 3 linguri zahar ,
  • 1 varf de lingurita sare ,
  • 1 lingura ulei ,
  • coaja rasa portocala ,
  • ulei pentru prajit ,
  • zahar pudra ,
  • Diverse umpluturi : Gem,Nutella,budinci etc..
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi umplute:

Intr-un bol mai mare amestecam:faina,drojdia,oul,laptele,zaharul,sare,1 lingura ulei,coaja rasa de la portocala.


Framantam bine aluatul pana se dezlipeste de pe maini (daca mai trebuie mai adaugam lapte).


Lasam aluatul la dospit cca 1 ora,1 ora jumate.


Intindem foaie din aluat de 2-3 mm,taiem cerculete si le mai lasam la dospit 15 minute.


Prajim gogosile in ulei incins pe ambele parti si le dam prin zahar pudra.


Umplem gogosile cu diferite umpluturi dupa preferinte.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Aparat de vidare V3840-I

- 120 lei
1199.99 lei
1079.99 lei

COMENTARII (20)

mamaieelena 1

06.04.2011, 08:55

adry88 1

01.06.2011, 21:31

sunt tare bune si delicioase

Angelina_Elena 1

16.08.2012, 15:29

deliciosi!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Minciunele