Gratar cu sos "ciocolatiu"

de vero_closca in Peste, 2 Sep 2010 | 2456 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 1 kg peste
  • 1 kg gogosar
  • 2 dovlecei
  • 2 vinete
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 1 capatana usturoi
  • 100 ml ulei de masline
  • putin chilli
  • 2-3 linguri otet balsamic
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratar cu sos "ciocolatiu":

cartofii se curata si se fierb in apa usor sarata dar la foc mic ca sa ramana intregi.se spala legumele si pestele si se usuca.pestele,vinetele si dovleceii se portioneaza,se ung cu ulei de masline,se presara cu sare,piper,cimbru si chilli si se frig pe gratarul incins.se pun si cartofii unsi si ei cu ulei si condimentati,se coc si gogosarii.din 50 ml ulei de masline,usturoi,sare,piper si optional,putin chilli se face un sos la blender. se serveste pestele alaturi de cartofi si legume stropite cu acest sos delicios!


pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar cu sos "ciocolatiu"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

nadina73 1

02.09.2010, 15:53

super bune trebuie sa fie,deci vin la tine

mena29 1

02.09.2010, 16:23

vero_closca 1

02.09.2010, 16:23

te astept, nadina...cu cea mai mare placere!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Somon si dorada marinate pe pat de sare la cuptor