Macrou umplut

de eclerash in Peste, 15 Mai 2010 | 5371 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pesti macrou
  • 1 ceapa rosie
  • 1 capatana usturoi
  • 3-4 linguri amestec legume mexicane
  • ulei
  • sare
  • piper
  • rozmarin

 

Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou umplut:

Curatam pestii si ii lasam la scurs dupa ce ii stropim cu sare.


Amestecul il vom face tocand ceapa si usturoiul marunt peste care adaugam legumele si o lingura de ulei impreuna cu condimentele.Vom freca cu ulei si pestii pe care ii vom umple si infasura in staniol trimitandu-i in cuptorul preincalzit pentru 30 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou umplut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Bunica 1

15.05.2010, 18:15

Imi place macroul foarte mult, dar umplut n-am facut . E bine de retinut.

Bucataras Medi 1

16.05.2010, 07:19

nici eu nu am mancat umplut niciodata..................arata foarte bine si cred ca e si foarte gustos...............

gaby_gabytza 1

29.09.2011, 09:55

iai chiftuit pe saracii pesti

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Macrou uns cu sos de mărar şi umplut cu legume