Macrou umplut

de eclerash in Peste, 15 Mai 2010 | 8792 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pesti macrou
  • 1 ceapa rosie
  • 1 capatana usturoi
  • 3-4 linguri amestec legume mexicane
  • ulei
  • sare
  • piper
  • rozmarin

 

Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou umplut:

Curatam pestii si ii lasam la scurs dupa ce ii stropim cu sare.

Amestecul il vom face tocand ceapa si usturoiul marunt peste care adaugam legumele si o lingura de ulei impreuna cu condimentele.Vom freca cu ulei si pestii pe care ii vom umple si infasura in staniol trimitandu-i in cuptorul preincalzit pentru 30 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou umplut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Bunica 1

15.05.2010, 18:15

Imi place macroul foarte mult, dar umplut n-am facut . E bine de retinut.

Bucataras Medi 1

16.05.2010, 07:19

nici eu nu am mancat umplut niciodata..................arata foarte bine si cred ca e si foarte gustos...............

gaby_gabytza 1

29.09.2011, 09:55

iai chiftuit pe saracii pesti

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Macrou uns cu sos de mărar şi umplut cu legume