Gratin de paste cu pui, ciuperci si bacon

de Sidy in Paste, 14 Iul 2011 | 5354 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste fainoase
  • 1 piept de pui
  • 200 g bacon
  • 1 cutie ciuperci
  • 2 cepe mici verzi
  • 4-5 catei usturoi
  • 4 oua
  • 250 ml smantana
  • 100 ml lapte
  • 200 g cascaval afumat
  • marar verde
  • 380 g rosii cu busuioc Cirio
  • 2 linguri sos chilli
  • 2 linguri sos Worcestershire
  • ulei de masline
  • sare
  • piper proaspat macinat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratin de paste cu pui, ciuperci si bacon:

Taiem pieptul de pui cubulete si baconul fasii , apoi le tragem in 2 linguri ulei de masline, pina se face pieptul pe toate partile.


Adaugam toate condimentele si sosurile, apoi rosiile cubulete si ciupercile.Lasam sa dea cateva clocote si presaram deasupra mararul verde tocat marunt, feliile subtiri de ceapa taiata solzisori si usturoiul presat.


Fierbem pastele dupa indicatiile de pe punga in apa cu sare si o lingura ulei.


Dupa ce sunt fierte, le strecuram si le asezam intr-o tava unsa.


Turnam peste paste compozitia obtinuta, o nivelam cu ajutorul unei linguri apoi adaugam deasupra ouale batute bine cu smantana si laptele.


Radem cascavalul deasupra si dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 200 grade pina se intareste compozitia cu oua si capata o frumoasa culoare aramie.


Se serveste ca atare sau cu diferite sosuri.


Eu am servit gratinul cu sos de iaurt cu marar verde.


Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin de paste cu pui, ciuperci si bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

divainbucatarie 1

18.07.2011, 14:41

reisnaor_2006 1

08.11.2014, 22:47

babi5 1

16.12.2014, 08:26

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste la cuptor
  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu pui si sos de branza