Guguluf cu avocado, nuca si Rama mit Butter

de Valclaudia in Prajituri, 9 Dec 2014 | 1082 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 avocado foarte copt
  • 100 gr. margarina Rama mit Butter
  • 100 gr. nuca taiata grosier
  • 4 oua
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1/4 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 4 linguri de zahar tos
  • un praf de turmeric
  • 1 plic zahar vanilat
  • 70 gr. ciocolata amaruie topita in 2-3 linguri de lapte
  • bombonele de zahar pentru decor
  • 1 lingura zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu avocado, nuca si Rama mit Butter:

Preincalzim cuptorul la 175 grade.


Spargem ouale intr-un castron din plastic, adaugam margarina Rama mit Butter la temperatura camerei (sau o tinem o jumatate de minut la microunde), zaharul, praful de copt+bicarbonatul stinse in zeama de la jumatate de lamaie si zaharul vanilat.


Mixam aceste ingrediente timp de 2-3 minute.


Taiem fructul de avocado in doua, indepartam samburele, apoi scoatem pulpa din coaja cu ajutorul unei lingurite.


Adaugam pulpa peste ingredientele deja mixate, amestecam ingredientele pana obtinem un amestec cremos si omogen.


Aduaguam apoi faina proaspat cernuta si o incorporam in amestec.


Asezam pe fundul formei de guguluf cca 50 gr.nuca taiata, turnam amestecul de blat in forma,apoi acoperim cu alt strat de nuca si dam forma la cuptor pana trece testul cu scobitoarea (cca 35 minute).


Rasturnam guguluful fierbinte pe un platou, il glazuram cu ciocolata topita in 2-3 linguri lapte.


Presaram bombonele peste glazura, decoram cu zahar pudra si lasam guguluful cel putin 1 ora inainte de a-l portiona, sa se raceasca complet si sa se intareasca glazura.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu avocado, nuca si Rama mit Butter" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Bunica 1

09.12.2014, 23:13

E nins tot!

deyutzky 1

10.12.2014, 00:46

anca_rm 1

10.12.2014, 10:07

ce bun trebuie sa fie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec bicolor cu nuca , stafide si portocale