Gulas cu carne de porc

de MIUTA in Porc, 23 Iun 2011 | 12226 vizualizari

 

Gulas - este o reteta ungureasca la care de obicei se foloseste carnea de vita, dar merge preparat si cu amestec sau...carne de porc.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 1 kg cartofi
  • 3 buc.ceapa uscata
  • 1 morcov
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 2 catei de usturoi
  • 200 g untura
  • o lingura boia dulce
  • cimbru
  • sare,piper
  • condiment de gulas unguresc de la Fuchs
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas cu carne de porc:

Ceapa se caleste in untura pana devine sticloasa.Se adauga morcovul taiat cubulete,o lingura de boia si pasta de ardei.Se amesteca bine si se pune carnea spalata si taiata dupa preferinta.


Se condimenteaza cu condiment pentru gulas,sare si piper.


Se adauga apa pana trece peste carne si se lasa la fiert cca 40 minute la foc mic. Carnea trebuie sa fie fiarta cand adaugam cartofii,astfel gulasul va fi mai bun.Cand carnea este fiarta se adauga cartofii curatati,spalati si taiati in patru.Se mai adauga apa peste gulas daca este nevoie.


Cartofii vor fi fierti cand se formeaza un sos.Se adauga usturoiul pisat si cimbru.Daca mai este nevoie mai punem condimente peste gulas.


Gulasul se serveste cu muraturi.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

reteta de gulas se poate prepara si cu galuste din faina si ou

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

adry88 1

28.06.2011, 16:41

vreau si eu

Lau 1

01.07.2011, 17:08

ce bine arata

christyansen 1

14.06.2012, 18:12

f buna bv bv bv !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Gulas la ceaun