Gulas cu muschi de porc

de Rocsi in Porc, 23 Oct 2010 | 3781 vizualizari

 

O mare bunatate!!!!

 

INGREDIENTE

  • 800 gr muschi de porc fara grasime(sau daca va place cu grasime puteti folosi)
  • 4 rosii
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • jumatate ardei verde
  • jumatate ardei galben
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • ulei
  • 1 canita vin rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas cu muschi de porc:

Carnea se spala ,se taie bucati potrivite si se lasa la scurs.


intr-o tigaie se pune putin ulei.


cand s-a incins se pun bucatile de carne si se rumenesc putin pe ambele parti.


dupa ce s-a rumenit,se adauga ceapa, tocata marunt, si se inmaoie putin.


acoperim bine cu apa carnea si se lasa la foc potrivit.


morcovul il curatam ,il spalam,si il taiem in doua,apoi feliute subtiri.


ardeiul verde si galben il spalam si il taiem cubulete.


daca mai trebuie mai completam cu apa.


rosiile le curatam de pielita si le tocam.


dupa ce a fiert cam 15 minute carnea cu ceapa,adaugam morcovul si ardeiul.


lasam sa mai fiarba 10-15 minute si adaugam si rosiile.


cand e aproape gata carnea se adauga vinul,pasta de gogosari.


condimentam cu sare,piper si boia.


mai dam cateva clocote si inchidem aragazul.


patrunjelului ii indepartam cozile,il spalam si il tocam si il presaram pe deasupra.


se srveste cu muraturi si puteti face si o mamaliguta(eu nu am facut!!!!)

 

TIPS-URI

1

eu l-am facut putin mai zemos,dar daca va place mai scazut il lasati mai mult pe foc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas cu muschi de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

25.10.2010, 13:44

laly sa stii ca iese delicios...
nadina nu mai am dar pot face ,mai ales pentru tine
giuliana

DIANA B 1

18.07.2011, 09:01

Rocsy , gulas fara cartofi ? aaaaaaaaa , e reteta moldoveneasca ...

Rocsi 1

18.07.2011, 11:03

dar pentru noi gulasul nu inseamna neaparat cu cartofi...eu nu am facut niciodata gulas cu cartofi...probabil in ardeal se face cu cartofi..nu stiu sincer... diana

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc umpluta