Gulas de porc

de MotanLaOale in Porc, 18 Dec 2012 | 13354 vizualizari

 

Gulas - este o reteta ungureasca la care de obicei se foloseste carnea de vita, dar merge si amestec sau...carne de porc.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 3 cepe
  • 4 cartofi
  • 1 ardei capia
  • 200 g rosii taiate din conserva
  • 50 ml ulei
  • 1 lingurita boia
  • 1 lingurita chimen
  • vegeta
  • sare
  • piper
  • 1 foaie dafin
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de porc:

Carnea pentru gulas se taie cuburi si se prajeste in uleiul incins pana isi schimba culoarea.


Se adauga ceapa si ardeiul taiate marunt si se mai caleste cateva minute.


Se pune boiaua, chimenul, vegeta, piper si putina apa si se fierbe 20 minute.


Se adauga cartofii curatati si taiati mai mare si se mai fierbe inca 20 minute. Se adauga rosiile si foaia de dafin in gulas si se mai fierbe 10-15 minute.


Se potriveste de gust si este gata.


Gulasul se serveste presarat cu patrunjel tocat si muraturi.


Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

reteta de gulas se poate prepara si cu galuste din faina si ou

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (52)

MotanLaOale 1

23.12.2012, 23:30

AnyCostescu 1

19.02.2013, 15:11

acum am pe foc minunatia asta delicioasa

MotanLaOale 1

19.02.2013, 15:41

Pofta mare!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

RETETA RECOMANDATA
Gulyas unguresc de porc cu cartofi