Gulas de Soia Inedit cu chimen

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri de post, 25 Apr 2013 | 3108 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet de Soia cuburi Inedit
  • 2-3 linguri cu suc de rosii
  • 1/2 l supa de legume
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 fir de ceapa verde
  • 2 cepe albe
  • 2 morcovi
  • ardei iute
  • 2 cartofi
  • 1 rosie
  • condimente: o lingurita de chimen, sare dupa gust, un praf de chili, busuioc si tarhon
  • optional: marar sau/si patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de Soia Inedit cu chimen:

Incepem prin a fierbe cuburile de soia Inedit pentru 15-20 de minute. Le presam usor cu o paleta pentru a elimina surplusul de apa, dupa care le calim impreuna cu ceapa si usturoiul tocate marunt. Cand acestea din urma devin translucide, adaugam ardeiul gras, morcovul si rosiile (feliate/cuburi). Condimentam dupa gust, adaugam supa de legume si cartofii. Lasam sa fiarba totul la foc mic, pana ce cartofii sunt suficient de moi, adaugam ardeiul iute si sucul de rosii, si, mai lasam 5-10 minute, cat sa dea intr-un clocot. La final presaram marar sau patrunjel proaspat. Sa aveti pofta!

 

TIPS-URI

1

Daca va place chimenul, pentru un plus de aroma, adaugati-l macinat!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de Soia Inedit cu chimen" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

RuxyRux 1

26.04.2013, 09:48

Eu de soia nu pap...insa mancarica ta arata delicios!

Dya Daniela Andrei 1

26.04.2013, 15:47

Multumesc Fluturas!

Aurelia 07_07 1

03.05.2013, 07:55

Foarte buna si prezentarea super faina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chiftele din dovlecei