Gulas in paine

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 7 Oct 2010 | 7962 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -500 g muschi de porc(fara grasime)
  • -6 cartofi medii
  • -2 cepe mari sau 4 mici
  • -1 morcov
  • -1 ardei
  • -1 lingurita boia de ardei dulce
  • -sare de mare(rasnita kotaniy)
  • -chili(rasnita kotaniy)dupa gust
  • -piper(rasnita kotaniy)
  • -pasta de tomate/rosii in bulion/suc de rosii/3 rosii decojite
  • -2 ligura faina
  • -1 foaie de dafin
  • -patrunjel
  • -6 chifle mari
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas in paine:

1. Carnea se taie bucati,se condimenteaza si se prajeste bine in ulei.Cand carnea este bine rumenita se adauga ceapa tocata solzisori(mai mare)si se lasa pana se inmoaie putin.
2. Se adauga si ardeiul tocat si morcovul dat pe razatoare sau tocat si se amesteca bine,apoi cartofi taiati sferturi.Se pune chili,sare si piper si apa cat sa acopere totul.Se pune capacul si se lasa sa fiarba pana se inmoaie cartofii,apoi se adauga boiaua si rosiile si se mai lasa 10 min.
3. Cand este gata se amesteca 2 linguri de faina cu 4 de apa si se pune amestecul in cratita amestecand incontinuu.Se ia de pe foc si presara patrunjel tocat/uscat.
4. Gulasul se serveste in chifle,la care le-am taiat un capacel si am scos o parte din miez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas in paine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

LauraS 1

08.10.2010, 18:05

Biza, arata f apetisant!
Felicitari si sa va fie de bine!
Tocmai cu citeva ore in urma am aflat ca primesc musafiri dumineca la prinz si sotzul meu isi dorste la fel Gula in piine.
Asa ca, mine fac gulasul, ca sa-si raspineasca bine aromele pina dumineca si pun de piin.
Iar dumineca dimineata coc pine, sa fie proaspata si coaja crocanta.

Sa va fie de bine si un WE. placut tie si familiei tale!.

Cu prietenie
Laura S.

DIANA B 1

11.10.2010, 10:55

Imi place gulasul , chiar de nu-i din zona mea ... eu ii adaug si chimen si cu cus-cus ...
5 F !

florin_elena5 1

12.11.2011, 17:22

aoleu ce minunatie merg repede sa gatesc si eu . felicitari bitza

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Guias Ardelenesc