Gustare festiva din cascaval (2)

de anisoara in Aperitive / Garnituri, 24 Ian 2010 | 11052 vizualizari

 

Va rog sa tastati pe fotografie ca sa o vedeti in toata marimea.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr de cascaval de tip olandez,
  • 100 gr de unt molcut ,
  • 2-4 catei de usturoi,
  • 1 lingura de maioneza sau
  • un ou fiert  
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gustare festiva din cascaval (2):

Cascavalul se da prin razatoare cu gauri mai mascata. O bucatica mai mica din cascaval se da prin razatoarea cu gauri mai mici pentru ornare si se pune aparte in alt farfurie plata. Untul se lasa in prealabil sa se inmoie - sa devina molcut.Cateii de usuroi se curata si se piseaza marunt, marunt. Usturoiul se pune dupa gust.


Toate ingredientele se adauga intr-o farfurie mai adinca. Se adauga o lingura de maioneza provansal sau un ou fiert dat prin razatoare marunta si se amesteca foarte bine cu o lingura . Din masa primita se formeaza niste bilute mici sau mai mari si se dau prin cascavalul ras prin razatoarea mica. Se aranjeaza in farfurii in diferite moduri. Voi expune unele moduri de aramjare.


Deasemenea, cu acest pateu de cascaval se poate unge pe felii de piine neagra si deasupra se orneaza cu o crenguta de marar.


In cazul de fata bilutele de cascaval au fost aranjate in forma de un strugure de poama cu boabele mai mascate.


In al doilea platou sunt aranjate tot in forma de strugure, dar cu boabele mai maruntite.


Voi expune diferite aranjamente din cascaval pentru masa festiva.

Se pot pastra in frigider intr-un vas inchis pina la 3 zile.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gustare festiva din cascaval (2)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

COMENTARII (12)

anisoara 1

25.01.2010, 20:57

Fetelor buna seara! Ma skuzati ca nu am posibilitate sa vorbesc in timpul zilei, pe trpimul plan oricum este viata cotidiana. Va multumesc pentru apreciere, si va indrum sa preprati cite una, cite una din recetele mele. In rest va doresc la toti o saptamiina cu succes, pace si liniste in casele voastre.

ela 1

25.01.2010, 21:26

daca nu ati observat,Anisoara are un blog unde are puse f multe retete delicioase

anisoara 1

25.01.2010, 23:27

Iti multumesc Ela de apreciere, de-as avea pe cineva , care mi-ar arata cum sa fac catalogul de recete pe categorii, ca sa pot expune mai departe recetele, ar fi o minunatie. Pentru ca simt , ca le voi perde contul daca nu le fac o ordine.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de dovleac cu cascaval