Gustare festiva din cascaval (2)

de anisoara in Aperitive / Garnituri, 24 Ian 2010 | 15804 vizualizari

 

Va rog sa tastati pe fotografie ca sa o vedeti in toata marimea.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr de cascaval de tip olandez,
  • 100 gr de unt molcut ,
  • 2-4 catei de usturoi,
  • 1 lingura de maioneza sau
  • un ou fiert  
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gustare festiva din cascaval (2):

Cascavalul se da prin razatoare cu gauri mai mascata. O bucatica mai mica din cascaval se da prin razatoarea cu gauri mai mici pentru ornare si se pune aparte in alt farfurie plata. Untul se lasa in prealabil sa se inmoie - sa devina molcut.Cateii de usuroi se curata si se piseaza marunt, marunt.  Usturoiul se pune dupa gust.

Toate ingredientele se adauga intr-o farfurie mai adinca. Se adauga o lingura de maioneza provansal sau un ou fiert dat prin razatoare marunta si se amesteca foarte bine cu o lingura . Din masa primita se formeaza niste bilute mici sau mai mari  si se dau prin cascavalul ras prin razatoarea mica. Se aranjeaza in farfurii in diferite moduri. Voi expune unele moduri de aramjare.

Deasemenea, cu acest pateu de cascaval se poate unge pe felii de piine neagra si deasupra se orneaza cu o crenguta de marar.

In cazul de fata  bilutele de cascaval au fost aranjate in forma de un strugure de poama cu boabele mai mascate.

In al doilea platou sunt aranjate tot in forma de strugure, dar cu boabele mai maruntite.

 Voi expune diferite aranjamente din cascaval pentru masa festiva.
Se pot pastra in frigider intr-un vas inchis pina la 3 zile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gustare festiva din cascaval (2)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (12)

anisoara 1

25.01.2010, 20:57

Fetelor buna seara! Ma skuzati ca nu am posibilitate sa vorbesc in timpul zilei, pe trpimul plan oricum este viata cotidiana. Va multumesc pentru apreciere, si va indrum sa preprati cite una, cite una din recetele mele. In rest va doresc la toti o saptamiina cu succes, pace si liniste in casele voastre.

ela 1

25.01.2010, 21:26

daca nu ati observat,Anisoara are un blog unde are puse f multe retete delicioase

anisoara 1

25.01.2010, 23:27

Iti multumesc Ela de apreciere, de-as avea pe cineva , care mi-ar arata cum sa fac catalogul de recete pe categorii, ca sa pot expune mai departe recetele, ar fi o minunatie. Pentru ca simt , ca le voi perde contul daca nu le fac o ordine.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu ficatei de pui si oua (mini-drob)