Gustare festiva din cascaval (2)

de anisoara in Aperitive / Garnituri, 24 Ian 2010 | 15272 vizualizari

 

Va rog sa tastati pe fotografie ca sa o vedeti in toata marimea.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr de cascaval de tip olandez,
  • 100 gr de unt molcut ,
  • 2-4 catei de usturoi,
  • 1 lingura de maioneza sau
  • un ou fiert  
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gustare festiva din cascaval (2):

Cascavalul se da prin razatoare cu gauri mai mascata. O bucatica mai mica din cascaval se da prin razatoarea cu gauri mai mici pentru ornare si se pune aparte in alt farfurie plata. Untul se lasa in prealabil sa se inmoie - sa devina molcut.Cateii de usuroi se curata si se piseaza marunt, marunt.  Usturoiul se pune dupa gust.

Toate ingredientele se adauga intr-o farfurie mai adinca. Se adauga o lingura de maioneza provansal sau un ou fiert dat prin razatoare marunta si se amesteca foarte bine cu o lingura . Din masa primita se formeaza niste bilute mici sau mai mari  si se dau prin cascavalul ras prin razatoarea mica. Se aranjeaza in farfurii in diferite moduri. Voi expune unele moduri de aramjare.

Deasemenea, cu acest pateu de cascaval se poate unge pe felii de piine neagra si deasupra se orneaza cu o crenguta de marar.

In cazul de fata  bilutele de cascaval au fost aranjate in forma de un strugure de poama cu boabele mai mascate.

In al doilea platou sunt aranjate tot in forma de strugure, dar cu boabele mai maruntite.

 Voi expune diferite aranjamente din cascaval pentru masa festiva.
Se pot pastra in frigider intr-un vas inchis pina la 3 zile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gustare festiva din cascaval (2)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (12)

anisoara 1

25.01.2010, 20:57

Fetelor buna seara! Ma skuzati ca nu am posibilitate sa vorbesc in timpul zilei, pe trpimul plan oricum este viata cotidiana. Va multumesc pentru apreciere, si va indrum sa preprati cite una, cite una din recetele mele. In rest va doresc la toti o saptamiina cu succes, pace si liniste in casele voastre.

ela 1

25.01.2010, 21:26

daca nu ati observat,Anisoara are un blog unde are puse f multe retete delicioase

anisoara 1

25.01.2010, 23:27

Iti multumesc Ela de apreciere, de-as avea pe cineva , care mi-ar arata cum sa fac catalogul de recete pe categorii, ca sa pot expune mai departe recetele, ar fi o minunatie. Pentru ca simt , ca le voi perde contul daca nu le fac o ordine.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de rosii pentru pizza sau friptura

pe 20.09 la 17:35

Reteta de placinta cu branza de capra, oaie si smantana

pe 17.09 la 19:53

Reteta de tigaie cu arome si emotii de toamna

pe 17.09 la 19:37

Reteta de sapun de casa cu menta si lavanda

pe 16.09 la 22:15

Reteta de pizza cu margini umplute (din nou, alt aluat)

pe 16.09 la 21:41

TOP
utilizatori

Constelatialeu

3989 puncte

Ksenya

1055 puncte

gaby_duceag

1033 puncte

laura_n

1026 puncte

mirela0911

1003 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Terina cu cascaval si carne de pui