Hamburger Mc Home

de cristeena20 in Vita, 12 Apr 2014 | 1657 vizualizari

 

Pe cat de simplu, pe atat de savuros si de sanatos...diferit de hamburgerul de la fast fooduri

 

INGREDIENTE

  • cca 500 gr carne tocata de vita
  • 4 chifle pentru hamburger
  • sare, piper, sos piri-piri ( optional)
  • salat verde, 1 rosie
  • mustar, ketchup, maioneza
  • margarina (50 gr)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamburger Mc Home:

- Carnea tocata se modeleaza in burgeri, avand grija sa nu fie prea groase. Apoi deasupra se sareaza, pipereaza si daca ne plac picanti punem putin sos piri-piri. Dam la frigider cateva ore . Atentie, nu condimentam carnea tocata, doar burgerii deja modelati.


- Intr-o tigaie teflonata punem putina margarina si cand este incinsa adaugam burgerii si ii prajim la foc mare. Ii facem dupa preferinta, bine facuti, mediu facuti sau doar putin facuti. E foarte important carnea sa fie proaspata.


- desfacem chiflele in jumate si punem burgerii pe o foale de salata, punem cate o felie de rosie deasupra, mustar, ketchup, maioneza (dupa preferinta) si iar salata verde.


Se serveste cu o bere rece .

 

TIPS-URI

1

Daca doriti cu branza asezati cate o felie de cascaval deasupra burgerilor inainte de a -i scoate din tigaie

2

pot fi adaugate si alte ingrediente (bacon prajit, ochi de ou,etc). Eu va prezit modul in care eu i-am facut pe ai mei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Hamburger Mc Home" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

laura_n 1

14.04.2014, 16:27

he he, ce misto suna McHome
si ce buni sunt cei de casa!

Ubulika 1

16.04.2014, 09:15

MOKUSKA 1

29.04.2014, 12:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Hamburger facut in casa