Hering cu smantana acra

de Catalina L in Peste, 24 Feb 2017 | 1403 vizualizari

 


Astazi 24 februarie este ziua nationala a Estoniei.
Dupa Briosa Kringle, va propun anul acesta o reteta cu hering.
Estonia este o tara baltica, alaturi de suratele ei, Letonia si Lituania. Cu 1.300.000 de locuitori si o suprafata de 45.000 de kilometri patrati, este cea mai mica dintre statele care inconjoara Marea Baltica.
In zona se intalnesc curentii oceanici cu vanturi reci de pe continent, dar temperatura medie in timpul anului este una comfortabila de 15 - 20 de grade Celsius. Nu exista munti, nici macar dealuri in schimb in Estonia se gasesc paduri (ce acopera 40% din suprafata tarii) si lacuri (peste 1400).
Estonienii sunt inruditi cu finlandezii, iar limba lor are influente finlandeze si unguresti.
Acesata reteta se face de obicei cu smântână acră.
Daca nu aveti, este foarte usor de facut. Este suficient sa puneti un pic de suc de lamaie in smantana normala.

 

INGREDIENTE

  • 200 g file de hering afumat
  • 1 ceapa rosie
  • 1 lingura de mustar (sau 2 de maioneza)
  • 4 linguri bune de smântână acră
  • (smântână +1 lingura de suc de lamaie)
  • 2 oua tari
  • sare
  • piper
  • verdeata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hering cu smantana acra:


Taiati file-ul de hering in bucati de 2 cm si asezati-le pe un plat de serviciu de preferinta lung.


Taiati ceapa rondele si le depuneti peste hering.


Amestecati smantana cu mustarul, sare si piper.


Depuneti-o peste hering si ceapa.


Decorati cu rondele de oua si verdeata verde.


Servti cu paine completa sau cu cartofi fierti naturi.


Pofta Buna !



http://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/02/hering-cu-smantana-acra.html


Daca ti-a placut reteta noastra "Hering cu smantana acra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

oanapl 1

26.02.2017, 13:37

Ce bun!

mirela0911 1

26.02.2017, 15:41

Bun trebuie sa fie!

Panacris 1

26.02.2017, 18:20

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5992 puncte

Panacris

5442 puncte

RODIMUR

4040 puncte

Rocsi

3926 puncte

Bya Ralu

2775 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bezele Panda

de RODIMUR 7

la 10:41

Desert la pahar cu sos de visine si crema de vanilie

de Lau 9

ieri la 21:14

Chec cu mure

de Lau 9

ieri la 20:34

RETETA RECOMANDATA
Somon la cuptor cu ierburi uscate