Hering prăjit cu roşii şi usturoi

de madi_marin in Peste, 7 Sep 2013 | 4415 vizualizari

 

Sursa de inspiraţie….ultimul număr al revistei GoodFood, pe care o iubesc şi o admir din toate punctele de vedere!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg baby hering
  • 3 roşii scobite de miez
  • usturoi
  • zeamă de lămâie
  • ulei
  • făină
  • sare
  • piper
  • pătrunjel proaspăt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hering prăjit cu roşii şi usturoi:

Peştii se curăţă de capete şi intestine, se desfac pe jumătate într-o singură bucată şi li se scoate uşor şira spinării. Se pun într-un castron cu ulei, zeamă de lămâie, sare, piper şi usturoi. Se lasă la rece cam 30 de minute.

Se scurg de zeama în care au stat, se dau prin făină şi se prăjesc în ulei încins.

Roşiile scobite de miez se taie în cubuleţe foarte mici. Se adaugă usturoi tocat şi el mărunt, pătrunjel, ulei, sare şi piper. Se servesc peştii cu roşiile cu usturoi şi verdeaţă. La servire se adaugă zeamă şi coajă rasă de lamâie.

Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Hering prăjit cu roşii şi usturoi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (26)

madi_marin 1

08.09.2013, 18:20

laura... multumesc mult!

Krystyan Trendy 1

02.12.2013, 08:37

grozav heringul

Bya Ralu 1

04.01.2014, 19:22

ce bun e

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L