Hering prăjit cu roşii şi usturoi

de madi_marin in Peste, 7 Sep 2013 | 4757 vizualizari

 

Sursa de inspiraţie….ultimul număr al revistei GoodFood, pe care o iubesc şi o admir din toate punctele de vedere!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg baby hering
  • 3 roşii scobite de miez
  • usturoi
  • zeamă de lămâie
  • ulei
  • făină
  • sare
  • piper
  • pătrunjel proaspăt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hering prăjit cu roşii şi usturoi:

Peştii se curăţă de capete şi intestine, se desfac pe jumătate într-o singură bucată şi li se scoate uşor şira spinării. Se pun într-un castron cu ulei, zeamă de lămâie, sare, piper şi usturoi. Se lasă la rece cam 30 de minute.


Se scurg de zeama în care au stat, se dau prin făină şi se prăjesc în ulei încins.


Roşiile scobite de miez se taie în cubuleţe foarte mici. Se adaugă usturoi tocat şi el mărunt, pătrunjel, ulei, sare şi piper. Se servesc peştii cu roşiile cu usturoi şi verdeaţă. La servire se adaugă zeamă şi coajă rasă de lamâie.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Hering prăjit cu roşii şi usturoi" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

madi_marin 1

08.09.2013, 18:20

laura... multumesc mult!

Krystyan Trendy 1

02.12.2013, 08:37

grozav heringul

Bya Ralu 1

04.01.2014, 19:22

ce bun e

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chefal (prajit) cu mamaliguta si mujdei de usturoi