Macrou umplut

de mikidaniro in Peste, 22 Feb 2012 | 3117 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pesti potriviti
  • 1 ou
  • 2 linguri de pesmet
  • 2 cepe rosii
  • 500ml suc de rosii 
  • 200ml vin
  • 4-5 catei de usturoi
  • 4 cartofi potriviti
  • marar,patrunjel
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou umplut:

Pestele il spalam,il curatam in interior,apoi il punem pe o suprafata dreapta si il apasam cu podul palmei pentru a se desprinde carnea mai usor de pe piele.Taiem in jurul capului si pe burta,iar cu ajutorul unei linguri scoatem toata carnea,inclusiv sira spinarii,avand grija sa lasam un pic pe margine pentru a putea coase pestele mai bine.


Carnea obtinuta o punem intr-un vas si o amestecam cu oul,pesmetul,sarea, piperul, mararul,patrujelul si 2 catei de usturoi dati pe razatoarea mica.Cu aceasta compozitie umplem pestii,apoi ii coasem si ii punem intr-un vas pe care ulterior il vom pune in cuptor.Ceapa o curatam si o taiem solzisori.Cartofii ii curatam,spalam si ii taiem cuburi potrivite.Intr-un vas punem pe foc un pic de ulei,cartofii,ceapa si usturoiul ramas taiat rondele. Lasam totul cca 10 min. pana incep cartofii sa se inmoaie un pic.


Turnam totul peste pesti,adaugam sucul de rosii,vinul,sarea, piperul si punem in cuptorul preincalzit la 180 de grade cca o ora sau pana sunt gata cartofii.

 

TIPS-URI

1

Daca aveti  peste cu oase multe dati carnea de trei-patru ori prin masina de tocat, la macrou nu este nevoie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou umplut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

gaby_gabytza 1

23.02.2012, 09:54

place

susu 1

11.05.2012, 21:08

suuuuuuuuper reteta, imi ploua-n gura, la favorite cu el

mikidaniro 1

13.05.2012, 11:07

ma bucur ca este si pe gustul tau susu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

RETETA RECOMANDATA
Macrou umplut