Hribi cu usturoi si mamaliguta

de Oana in Mancaruri de post, 16 Oct 2010 | 13871 vizualizari

 

Te lingi pe botic :))

 

INGREDIENTE

  • 500 g hribi proaspeti
  • o lingura cu unt
  • 5-6 catei de usturoi
  • sare
  • patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hribi cu usturoi si mamaliguta:

Ciupercile se spala bine sub jet de apa, se taie cuburi mari si se dau intr-un clocot. Se scurg bine de apa si se clatesc cu apa rece.


Se topeste untul intr-o craticioara, se adauga usturoi zdrobit bine si se amesteca 1 minut, se adauga ciupercile scurse si se lasa la inabusit cu capac maxim 10 minute, la foc mic, amestecand din cand in cand. Ciupercile isi vor lasa zeama si cand scade se opreste focul. La final se presara patrunjelul tocat si se servesc cu mamaliguta.

 

TIPS-URI

1

Se poate adauga peste hribi si o lingura cu smantana si vor avea un sos alb delicios.

Daca ti-a placut reteta noastra "Hribi cu usturoi si mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

ionix 1

16.10.2010, 16:25

mie mi-au zis rudele bai, scump Bucurestiul asta ma mult la tara si-mi fac o ferma... si-mi fac piata pe bucataras

lilik 1

16.10.2010, 16:49

m-am lins pe botic,am lasat f si am plekt

Oana 1

17.10.2010, 09:31

Multumesc Lilik! Ionix

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert Tiramisu rapid, la pahar
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de fasole cu leuștean

de RODIMUR 5

ieri la 19:34

Zacuscă de vinete şi ardei

de Ancutsa 5

pe 17.11 la 20:22

Carne de vita cu sos picant la cioroiul crock-pot

pe 17.11 la 20:06

Pasta cu ardei pentru ciorbe si tocanite

pe 17.11 la 13:54

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Baba Ghanouj( salata de vinete -stil arab)-de post