Hribi cu usturoi si mamaliguta

de Oana in Mancaruri de post, 16 Oct 2010 | 16044 vizualizari

 

Te lingi pe botic :))

 

INGREDIENTE

  • 500 g hribi proaspeti
  • o lingura cu unt
  • 5-6 catei de usturoi
  • sare
  • patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hribi cu usturoi si mamaliguta:

Ciupercile se spala bine sub jet de apa, se taie cuburi mari si se dau intr-un clocot. Se scurg bine de apa si se clatesc cu apa rece.


Se topeste untul intr-o craticioara, se adauga usturoi zdrobit bine si se amesteca 1 minut, se adauga ciupercile scurse si se lasa la inabusit cu capac maxim 10 minute, la foc mic, amestecand din cand in cand. Ciupercile isi vor lasa zeama si cand scade se opreste focul. La final se presara patrunjelul tocat si se servesc cu mamaliguta.

TIPS-URI

1

Se poate adauga peste hribi si o lingura cu smantana si vor avea un sos alb delicios.

Daca ti-a placut reteta noastra "Hribi cu usturoi si mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

ionix 1

16.10.2010, 16:25

mie mi-au zis rudele bai, scump Bucurestiul asta ma mult la tara si-mi fac o ferma... si-mi fac piata pe bucataras

lilik 1

16.10.2010, 16:49

m-am lins pe botic,am lasat f si am plekt

Oana 1

17.10.2010, 09:31

Multumesc Lilik! Ionix

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

10200 puncte

Panacris

5191 puncte

Meea

5007 puncte

RODIMUR

4528 puncte

Rocsi

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu sos de ciuperci