Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.
citeste mai mult
N-as fi crezut ca exista atatea variante de hummus. Dupa ce-am preparat un hummus simplu, apoi unul cu avocado, am gasit aceasta combinatie, cu sfecla, de care m-am indragostit la prima degustare. Am pastrat reteta de baza, ajustand cantitatile in functie de adaosul de sfecla.
1. Sfecla se coace sau se fierbe la abur, apoi se taie in bucati mai mici.
2. Pastram doua, trei linguri din zeama de la naut ( eu folosesc la cutie ), apoi il scurgem, il punem in blender, completand apoi cu restul de ingrediente.
3. Mixam pana obtinem o pasta fina, iar in cazul in care iese prea groasa, adaugam cele doua trei linguri din zeama oprita.
4. Humusul se poate servi cu lipii, sau crackers si se poate pastra la frigider pana la o saptamana.
Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.
citeste mai mult