Hummus picant cu miere

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de post, 10 Ian 2016 | 902 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 grame naut din conserva
  • 1/2 catel de usturoi
  • 1 lingurita pasta de susan (Tahini)
  • sare
  • piper
  • ulei de masine
  • 1 lingurita mix Ras el Hanout
  • 1 lingura sos picant Sriracha
  • 1 ligurita miere
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hummus picant cu miere:

Cu ajutorul unui robot de bucatarie se transforma toate ingredientele pana se obtine o pasta omogena. Se mai adauga din apa in care a fost conservat nautul, daca pasta este prea groasa.

Se serveste cu batoane din legume sau pita.

 

 

TIPS-URI

1

Poate fi pastrat in frigider, in recipient cu capac, pana la 4 zile

Daca ti-a placut reteta noastra "Hummus picant cu miere" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

Gicuta69

Gicuta69 1

11.01.2016, 09:27

anca_rm

anca_rm 1

12.01.2016, 09:02

foarte hranitor si sanatos

dantes

dantes 1

15.01.2016, 08:53

Bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!