Iahnie ardeleneasca de fasole boabe cu carnati prajiti

de Sidy in Mancaruri cu carne, 8 Oct 2011 | 18381 vizualizari

 

Iahnia de fasole cu carnati este o mancare simpla si usor de preparat, dar plina de savoare si arome. Pentru a o face mai apetisanta si mai consistenta , am preparat-o cu carnati proaspeti prajiti Si sigur ca cel mai bine merge aceasta mancare de fasole cu muraturi si cu un colt de paine proaspata scoasa din cuptor...

 

INGREDIENTE

  • 6-700 g fasole boabe
  • 5 carnati proaspeti
  • 3 buc ceapa verde
  • 1 rosie
  • 1 ardei gras
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • 1 lingura plina untura
  • usturoi
  • piper Sichuan
  • sare
  • boia
  • marar verde
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie ardeleneasca de fasole boabe cu carnati prajiti:

Fasolea se pune la inmuiat in apa de seara pina dimineata.
Ceapa verde o curatam si o taiem rondele.
Rosia si ardeiul le taiem cubulete.
In 1/2 lingura untura sotam ceapa, rosia si ardeii si in cealalta jumatate prajim carnatii proaspeti, pe foc mic, pe ambele parti.

Dupa ce s-au calit 1-2 minute ceapa cu rosia adaugam fasolea si pasta de gogosari, amestecam si adaugam apa cat sa depaseasca nivelul fasolei. Asezonam si acoperim cu un capac , lasand sa fiarba la foc moderat cam 30 de minute.
Adaugam mararul si patrunjelul verde tocat si usturoiul, lasand sa mai dea cateva clocote.
Servim fasolea alaturi de carnatii prajiti si o salata de varza sau alte muraturi.
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie ardeleneasca de fasole boabe cu carnati prajiti" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert inghetata de vanilie

pe 03.08 la 20:43

Tocana prieteniei

pe 03.08 la 20:34

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

de oanapl 7

pe 01.08 la 20:14

Ardei umpluti cu carne de porc

de Caty 1

pe 01.08 la 12:26

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4499 puncte

oanapl

1307 puncte

Rocsi

986 puncte

dantes

754 puncte

abstract01

671 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole cu ciolan afumat