Iahnie de fasole cu coaste

de mihaelaM in Porc, 24 Mai 2011 | 3126 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g fasole boabe
  • 1morcov
  • 3cepe verzi
  • 1lingura bulion de ardei
  • 2linguri suc de rosii
  • 2frunze dafin
  • piper
  • cimbru
  • sare
  • patrunjel verde
  • 4coaste porc
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole cu coaste:

Fasolea eu am pus-o de cu seara la inmuiat, apoi am pus-o la fiert.


Intr-o cratita am pus putin ulei si am prajit coastele.Dupa ce am scos coastele am pus ceapa la calit in acelasi ulei.


Cand ceapa a fost gata am adaugat bulionul de ardei impreuna cu sucul de rosii si coastele peste care am adaugat apa si am lasat sa fiarba.


Sa revenim la fasole:cand a fost aproape fiarta am adaugat si morcovul taiat.


O data fiarta fasolea si coastele,am luat cu un polonicul fasole si am adaugat peste coaste si tot acum am adaugat si condimentele.


Am lasat sa mai fiarba cam10min dupa care am dat la o parte si am adaugat patrunjelul taiat marunt.POFTA MARE!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole cu coaste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (41)

mihaelaM 1

25.05.2011, 17:14

Multumesc Vladimir

Bucataras Medi 1

25.05.2011, 18:33

ce pofta mi-ai facut..............

mihaelaM 1

25.05.2011, 21:55

fugi la bucatarie si prepara daca nu papa de la mine ca iti dau cu mare placere

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pastai cu carne