Iahnie de fasole cu coaste

de mihaelaM in Porc, 24 Mai 2011 | 3730 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g fasole boabe
  • 1morcov
  • 3cepe verzi
  • 1lingura bulion de ardei
  • 2linguri suc de rosii
  • 2frunze dafin
  • piper
  • cimbru
  • sare
  • patrunjel verde
  • 4coaste porc
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole cu coaste:

Fasolea eu am pus-o de cu seara la inmuiat, apoi am pus-o la fiert.

Intr-o cratita am pus putin ulei si am prajit coastele.Dupa ce am scos coastele am pus ceapa la calit in acelasi ulei.

Cand ceapa a fost gata am adaugat bulionul de ardei impreuna cu sucul de rosii si coastele peste care am adaugat apa si am lasat sa fiarba.

Sa revenim la fasole:cand a fost aproape fiarta am adaugat si morcovul taiat.

O data fiarta fasolea si coastele,am luat cu un polonicul fasole si am adaugat peste coaste si tot acum am adaugat si condimentele.

Am lasat sa mai fiarba cam10min dupa care am dat la o parte si am adaugat patrunjelul taiat marunt.POFTA MARE!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole cu coaste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (41)

mihaelaM 1

25.05.2011, 17:14

Multumesc Vladimir

Bucataras Medi 1

25.05.2011, 18:33

ce pofta mi-ai facut..............

mihaelaM 1

25.05.2011, 21:55

fugi la bucatarie si prepara daca nu papa de la mine ca iti dau cu mare placere

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste prajit cu sos de smantana
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zacuscă de vinete şi ardei

de Ancutsa 5

ieri la 20:22

Pasta cu ardei pentru ciorbe si tocanite

ieri la 13:54

Gratin de piept de pui

de RODIMUR 5

ieri la 07:44

Gogoşari cu conopidă, în oţet

de Ancutsa 5

pe 16.11 la 21:15

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole cu scarita