Iahnie de mazare cu morcov

de babi5 in Mancaruri de post, 11 Oct 2014 | 1766 vizualizari

 

Este tare buna si sanatoasa zic eu .Nu am folosit nici un picut de faina,am tinut sa las cit pot mai natural.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg mazare congelata( de la mine)
  • 2 cepe mai maricele
  • 5 morcovi
  • 2 radacini de patrunjel
  • 1 felie telina
  • marar verde
  • sare
  • 1 lingurita delicat
  • piper
  • 100 ml ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de mazare cu morcov:

Ceapa se curata se spala si se toaca marunt.


Morcovii, patrunjelul si telina se curata se spala si se taie rondele..Apoi punem uleiul intr-o cratita, adaugam ceapa,morcovul ,patrunjelul si telina si punem la calit impreuna cu 100 ml . apa.


lasam sa se caleasca 10 minute dupa care adaugam mazarea congelata amestecam usor si mai lasam 10 minute sa se caleasca impreuna cu morcovul si ceapa; apoi punem apa calda atit cit sa acopere mazarea ,potrivim de sare si piper si lasam la foc mic sa fiarba.


Cind mazarea este fiarta adaugam si mararul, mai lasam 3 minute, luam de pe foc si o pasam cu mixerul sau blendrul.\


Asezonam cu marar verde .,iar linga garnitura pe care o doriti.Sa va fie de folos!

 

TIPS-URI

1

Linga se mai pot pune si cartofi natur sau orez

2

Ca si garnitura merge aproape orice mai putin rasol si peste

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de mazare cu morcov" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Xandrinne 1

12.10.2014, 08:44

Andreea Caroline 1

12.10.2014, 09:42

babi5 1

12.10.2014, 10:22

_Andreea_ multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Cozonac de post