Spanac cu snitele de soia in crusta rosie

de Anamaria7 in Mancaruri de post, 21 Mar 2011 | 3839 vizualizari

 

Soia SOia sOiAaA :))) --> Am auzit multe lucruri bune despre soia... daca sunt adevarate... in ziua de azi nu mai stii ce sa mai crezi. Dar rea nu poate fi, orientul o mananca zilnic :)
* reduce nivelul colesterolului rau;
* reduce hipertensiunea;
* impiedica dezvoltarea celulelor canceroase in anumite zone ale corpului;
* mentine densitatea osoasa;
* usureaza simptomele menopauzei;
* intareste sistemul imunitar;
* controleaza nivelul glicemiei la diabetici;
* reduce inflamarile.

 

INGREDIENTE

  • Pentru spanac:
  • 1 punga spanac congelat
  • 4 catei de usturoi
  • 4 lg faina
  • 200ml apa
  • sare
  • ulei pentru calit
  • Pentru snitele:
  • 1 pachet snitele de soia
  • faina, pesmet pentru imbracat
  • bulion
  • cimbru
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu snitele de soia in crusta rosie:

Spanacul se lasa la decongelat. Usturoiul presat se caleste usor in ulei, apoi se adauga faina, iar cand compozitia s-a omogenizat adaugam spanacul si amestecam bine, apoi lungim cu apa pana cand ajungem la consistenta cremoasa dorita. Condimentam cu sare.


Snitelele se fierb in apa cu sare, apoi se scurg si se storc de apa. Facem un sos pentru imbracat snitelele din faina si bulion, apoi adaugam in el sare, piper si cimbru. Dam snitelele prin faina, apoi prin sos, iar la final prin pesmet si le prajim pe ambele parti intr-o tigaie cu ulei.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu snitele de soia in crusta rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

mamaieelena 1

23.03.2011, 07:20

Krystyan Trendy 1

23.11.2013, 12:47

interesanta reteta

Valclaudia 1

26.12.2014, 18:00

ce bine arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spanac scazut ca in ardeal