Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Mai intai hai sa va zic cum am pus laptele la prins:am pus jumatate de lapte fiert, iar jumatate nefiert, l-am acoperit cu un capac si l-am lasat pana a doua zi asa. A doua zi l-am pus la frigider si l-am mai lasat asa inca 2 zile.
Cand laptele a fost bine prins am scos craticioara si cu o lingura am luat bucati, bucati(atentie nu amestecati,daca cumva s-a strans zer pe fundul craticioarei riscati ca laptele sa devina subtire,asa ca luati asa cum am spus bucati bucati cu lingura). Peste acel lapte am adaugat o banana pasata impreuna cu cele 2 picaturi de vanilie.
Cam atat foarte bun iaurtul si mult mai sanatos decat cel din comert,pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult