Icre de crap delicioase

de Bunica in Crap / Caras, 9 Apr 2009 | 64595 vizualizari

 

Cu aceasta reteta nu dati gres in prepararea icrelor…

 

INGREDIENTE

  • 50 gr icre de crap
  • 50 gr gris fiert in apa (se fierbe pina devine viscos)
  • 300 ml ulei de floarea soarelui (nu se foloseste cel de masline deoarece le amareste)
  • 1/2 ceapa taiata marunt, marunt
  • zeama de lamiie dupa gust (1/2 lamiie pt aceasta reteta)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de crap delicioase:

Tips: Daca aveti icre abia scoase din peste, trebuie sa le lasati trei-patru zile in frigider cu putina sare si ulei. Daca le cumparati din supermarket atunci nu e nevoie de aceasta operatiune.


Icrele si grisul fiert se pun in vasul de mixer si se mixeaza turnind cite putin ulei. Se mixeaza pina se termina uleiul, moment in care se pot adauga 2-3 linguri de apa minerala pentru ca icrele sa devina mai “pufoase”. La final se adauga zeama de lamiie si ceapa omogenizind compozitia.


Tips: Adaugati uleiul putin cite putin, astfel icrele nu se vor “taia”. In caz ca se taie, puteti indrepta adaugind in vasul de mixat putin miez de piine.


Tips Oana: in caz ca se taie, se adauga un albus de ou crud si se mixeaza bine. Imediat isi revin si devin pufoase!


Sint delicioase pe piine prajita …

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de crap delicioase" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

babi5 1

17.12.2013, 17:39

MOKUSKA 1

17.06.2014, 15:57

mihaelar63 1

20.12.2017, 02:14

Cele mai bune icre

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Crap cu sos de rosii si usturoi