Ied cu ierburi aromate, la cuptor

de _Alina_ in Mancaruri cu carne, 12 Iun 2013 | 2427 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 3 kg ied
  • 2 lgt menta uscata
  • 1 lgt cimbru uscat
  • 1/4 lgt piper cayenne
  • 1/2 lgt boia de ardei dulce
  • 1/2 lgt verdeturi de Provence
  • 2 lg otet balsamic
  • 2 lg zahar brun pudra
  • 1 lgt cu varf sare
  • 250 ml vin alb demisec
  • 150 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ied cu ierburi aromate, la cuptor:

1. Preincalzim cuptorul la 200 °C.


2. Spalam carnea, o lasam sa se scurga apoi o curatam de grasimea nedorita.


3. Amestecam condimentele cu zaharul brun, le turnam peste carne si invartim pe toate partile.


4. Punem carnea in tava, turnam vinul si apa peste.


5. Acoperim tava cu o folie de aluminiu si introducem in cuptor pentru 1-2 ore.



Nota!

Daca doriti puteti marina carnea cu condimentele si vinul cel putin 6 ore.


S-aveti pofta! Noi am avut. :))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ied cu ierburi aromate, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

simona72 1

12.06.2013, 12:32

Ce bunatate!!!

diaconta 1

12.06.2013, 12:57

Ce mancare buna

Sim0na 1

12.06.2013, 15:09

Trebuie sa fac rost de un ied!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08