Iepurasi

de Lau in Prajituri, 21 Apr 2011 | 1526 vizualizari

 

am avut ajutoare in bucatarie si au vrut ei sa decoreze iepurasi,

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 200 ml ulei
  • 300 g faina
  • 100 g iaurt
  • 200 g zahar
  • 2 linguri cacao
  • 1 praf de copt
  • un praf de sare
  • esenta de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepurasi:

Se bat ouale cu zaharul pana se topeste. Adaugam uleiul cate putin(ca la maioneza), esenta si iaurtul. Omogenizam, apoi adaugam faina cernuta cu praful de copt si sarea. Se amesteca bine pana se incorporeaza toata faina. Se imparte in 2 compozitia, intr-una se pune cacao si se amesteca bine.


Se ung formele cu unt si se tapeteaza cu faina si se toarna din compozitie simultan


Se dau la cuptorul incins la foc mediu.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Iepurasi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

26.04.2011, 11:27

frumosi

adry88 1

15.05.2011, 12:42

ce iepurasi draguti

gaby_gabytza 1

04.06.2011, 15:04

super frumosi vz leagai k poate fug

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Chec cu fructe confiate- la masina de paine