Iepure cu orez

de cristeena20 in Mancaruri cu carne, 29 Iul 2012 | 7506 vizualizari

 

Zilele trecute am cumparat un iepure de la supermarket...a iesit ff bun..iata dovada

 

INGREDIENTE

  • 1 iepure

pt marinata:

  • sare, piper, usturoi, cuisoare sau ierburi de provence sau cimbru, vin alb, dafin, pasta de paprica
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • ulei de masline
  • sare, piper, vin alb
  • pasta de rosii cu ceapa si usturoi (asa cumparata)
  • orez, mazare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure cu orez:

- Portionam iepurele si il punem la marinat inainte cu o zi de a-l gati


- Marinata: sare, piper, usturoi (zdrobit doar), dafin,vin, ulei de masline, pasta de paprica. Ca si ierburi e la alegere: ierburi de provence (e foarte bun ) sau cuisoare (3-4 buc) sau cimbru.


- Intr-o cratita punem ulei de masline si calim o ceapa tocata fin si 1 rosie mare taiata cubulete.


- adaugam bucatile de carne , apoi adaugam sare, piper,marinata in care a stat carnea, pasta de rosii, apa, vin alb.Se poate pune chilli de asemenea cui ii place condimentat.


- se da la fiert inabusit (cca 1 ora) Din cand in cand adaugam apa la nevoie.


-Separat facem orez cu mazare verde.


Pofta mare!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure cu orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

lia maria 1

30.07.2012, 10:46

un deliciu

Sim0na 1

30.07.2012, 12:41

N-am mai mancat de mult...

Angelina_Elena 1

01.08.2012, 22:32

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rahela Velicu

10004 puncte

oanapl

7402 puncte

mihaelar63

6978 puncte

Rocsi

3878 puncte

Panacris

3449 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec cu branza de vaci si merisoare
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de iepure