Iepure cu orez

de cristeena20 in Mancaruri cu carne, 29 Iul 2012 | 4855 vizualizari

 

Zilele trecute am cumparat un iepure de la supermarket...a iesit ff bun..iata dovada

 

INGREDIENTE

  • 1 iepure

pt marinata:

  • sare, piper, usturoi, cuisoare sau ierburi de provence sau cimbru, vin alb, dafin, pasta de paprica
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • ulei de masline
  • sare, piper, vin alb
  • pasta de rosii cu ceapa si usturoi (asa cumparata)
  • orez, mazare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure cu orez:

- Portionam iepurele si il punem la marinat inainte cu o zi de a-l gati


- Marinata: sare, piper, usturoi (zdrobit doar), dafin,vin, ulei de masline, pasta de paprica. Ca si ierburi e la alegere: ierburi de provence (e foarte bun ) sau cuisoare (3-4 buc) sau cimbru.


- Intr-o cratita punem ulei de masline si calim o ceapa tocata fin si 1 rosie mare taiata cubulete.


- adaugam bucatile de carne , apoi adaugam sare, piper,marinata in care a stat carnea, pasta de rosii, apa, vin alb.Se poate pune chilli de asemenea cui ii place condimentat.


- se da la fiert inabusit (cca 1 ora) Din cand in cand adaugam apa la nevoie.


-Separat facem orez cu mazare verde.


Pofta mare!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure cu orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

lia maria 1

30.07.2012, 10:46

un deliciu

Sim0na 1

30.07.2012, 12:41

N-am mai mancat de mult...

Angelina_Elena 1

01.08.2012, 22:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

RETETA RECOMANDATA
Friptura clasica de iepure - in loc de 200-