Iepure de curte la cuptor

de pity19 in Mancaruri cu carne, 2 Oct 2014 | 2234 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 iepure proaspat (pulpele, pieptul si ficatul am folosit )
  • 1-2 pahare apa
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • 100 gr unt
  • Pentru piure :
  • 1 kg cartofi rosii
  • + 45 gr unt
  • + sare
  • + vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure de curte la cuptor:

Portionam iepurele ;


Pregatim o tava de cuptor in care punem untul taiat bucati ;


Asezam carnea ;


Condimentam ;


Turnam 1-2 pahare de apa , acoperim cu staniol si dam la cuptor pentru 40-50 minute la 190 gr ;


Scoatem tava din cuptor si indepartam staniolul ;


Punem din nou in cuptor pentru 20-30 minute pana se rumeneste ;


Piure-ul : Curatam cartofii , clatim ;


Taiem fiecare rondele ;


Intr-o oala adaugam 2 l apa cu sare , asezam cartofii si dam la fiert pana cand intra furculita cu usurinta ;


Scurgem de apa , condimentam , adaugam unt , batem cu telul ;


Servim alaturi de iepure!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure de curte la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Andreea Caroline 1

02.10.2014, 10:18

Super

pity19 1

02.10.2014, 10:40

babi5 1

04.10.2014, 19:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Friptura de iepure la cuptor cu sos de vin alb si ierburi aromatice