Iepure la cuptor

de ela in Mancaruri cu carne, 16 Iul 2010 | 20093 vizualizari

 

am tras cu ochiul la una din retetele Sylviei si am luat ideea cu berea pusa la iepure....

 

INGREDIENTE

  • 1iepure de casa
  • piper,sare.vegeta
  • 1lingura sos soia
  • 1lingura sos worcester
  • usturoi
  • slanina
  • foi de dafin
  • ulei de masline
  • 1ardei gras
  • 2cepe verzi
  • 1borcan ciuperci
  • 1lingurita rozmarin
  • patrunjel
  • 1morcov
  • 100ml suc de rosii
  • 1legatura de patrunjel
  • 1lingurita cimbru
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure la cuptor:

Se spala iepurele.Se face un sos din sosul de soia si woecester,ulei,sare,piper,rozmarin,cimbru si vegeta si se unge iepurele si se lasa cateva ore la rece.


Se pune iepurele in vasul roman,se impaneaza cu slanina si usturoi,turnam berea,sucul de rosii si amestecul in care a stat iepurele.


Se pun ardeii tocati marunt,morcovul taiat rondele,ardeiul maruntit,ciupercile,ceapa taiata rondelesi patrunjelul tocat marunt,2-3foi de dafin,se mai sareaza si se pipereaza dupa gust.


Se da la cuptor cu vasul acoperit 2 ore,apoi se da jos capacul si se mai lasa 30minute pana se rumeneste frumos.


Se serveste cu piure de cartofi si salata

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (47)

ela 1

23.07.2010, 00:48

Sylvia astept sa vad daca ti-a placut

ela 1

23.07.2010, 00:49

Laly nu fa inundatie

yaya 1

27.09.2010, 22:12

o sa incerc si eu sper sa fie bun ca asa arata bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume cu carne de vita-“Munazaleh”