Impletite cu branza

de mamaieelena in Dulciuri, 31 Ian 2011 | 3316 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet cu aluat fraged congelat
  • 250 gr.branza dulce
  • 2-3 linguri cu zahar (eu am pus miere)
  • coaja de la o jumatate de lamaie
  • un praf de sare
  • o mana de stafide
  • 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Impletite cu branza:

Se pregateste mai intai branza care se pune intr-un castron cu un ou, sare, zahar,stafide si coaja de lamaie. Aluatul dezghetat se pune pe masa de lucru si se taie in 6 bucati .Impartim branza pe fiecare bucata de aluat si le impletim apoi se pun intr-o tava de aragaz pe care am pus hartie de copt .Incalzim cuptorul la 200 de grade si se ung cu ou batut se dau la cuptor pana se rumenesc.


Pofta buna,

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Impletite cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

csillag1993 1

21.02.2011, 18:17

Arata fenomenal!

SENO 1

02.09.2011, 16:02

mamaie ia-ma si pe mine sa-ti ajut pe-acolo pe la bucatarie promit sa fiu harnica ......la mancat

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 13:32

bune bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Budinca de macaroane cu branza si iaurt