Inghetata cu cioco si cirese

de Lorra in Dulciuri, 29 Iun 2013 | 1226 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 500 ml frisca lichida
  • 200 gr. zahar
  • 3 lingurite cacao
  • 1 esenta rom
  • 200 gr. cirese fara samburi
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu cioco si cirese:

Se amesteca intr-un vas 3 galbenusuri si zaharul vanilinat, si separat in alt vas 3 galbenusuri batute spuma cu esenta de rom si cacaoa.


Se bat spuma cele 6 albusuri impreuna cu zaharul, apoi se imparte in mod egal in cele 2 vase, mixand bine.


Se bate frisca bine, apoi se imparte in mod egal in cele 2 vase si se amesteca bine.


Ciresele facute piure la blender se pun in primul vas (cel cu galbenusuri le si zaharul vanilat) si se amesteca bine.


Cremele astfel obtinute se baga la congelator pentru cateva ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu cioco si cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Rocsi 1

29.06.2013, 20:21

Foarte mult imi place

diaconta 1

29.06.2013, 21:32

ma gandeam ca e facuta in vasul Zepter ))
imi faci pofta

Lorra 1

02.08.2013, 08:26

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Inghetata cremoasa de ciocolata