Inghetata cu cioco si cirese

de Lorra in Dulciuri, 29 Iun 2013 | 1947 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 500 ml frisca lichida
  • 200 gr. zahar
  • 3 lingurite cacao
  • 1 esenta rom
  • 200 gr. cirese fara samburi
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu cioco si cirese:

Se amesteca intr-un vas 3 galbenusuri si zaharul vanilinat, si separat in alt vas 3 galbenusuri batute spuma cu esenta de rom si cacaoa.


Se bat spuma cele 6 albusuri impreuna cu zaharul, apoi se imparte in mod egal in cele 2 vase, mixand bine.


Se bate frisca bine, apoi se imparte in mod egal in cele 2 vase si se amesteca bine.


Ciresele facute piure la blender se pun in primul vas (cel cu galbenusuri le si zaharul vanilat) si se amesteca bine.


Cremele astfel obtinute se baga la congelator pentru cateva ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu cioco si cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Rocsi 1

29.06.2013, 20:21

Foarte mult imi place

diaconta 1

29.06.2013, 21:32

ma gandeam ca e facuta in vasul Zepter ))
imi faci pofta

Lorra 1

02.08.2013, 08:26

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Brioche cu crema de patiserie
  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Inghetata tiramisu cu ciocolata