Inghetata cu crema de alune si Oreo

de alldaycooking in Dulciuri, 13 Mai 2012 | 1683 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 ml smantana pentru frisca
  • 180 gr mascarpone
  • 3 linguri fructoza
  • 150 gr crema ciocolata si alune
  • 90 gr biscuiti oreo
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu crema de alune si Oreo:

Smantana am mixat-o pana cand am obtinut frisca. Mascarponele l-am mixat cu 3 linguri de fructoza. Am amestecat frisca si mascarponele, am adaugat crema de ciocolata si alune, apoi am amestecat fara a omogeniza complet crema. Ideea era sa aiba un aspect marmorat. Am pus crema intr-o caserola, iar deasupra am presarat biscuitii oreo fara crema dupa ce i-am maruntit. Am lasat la congelator pana a doua zi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu crema de alune si Oreo" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

alldaycooking 1

13.05.2012, 22:09

cu drag va servesc data viitoare cand mai fac, portia asta a fost prea mica si a disparut foarte repede!

Sim0na 1

15.05.2012, 08:24

Si eu o portie!!!!

iri_iri 1

15.05.2012, 10:39

numai tu simi,lasa si la altii!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Profiterol la minut