Inghetata cu rom

de David4 in Dulciuri, 13 Iul 2011 | 1605 vizualizari

 

Un copil de peste 8 ani poate face aceasta inghetata , oricand doreste , deoarece este foarte foarte simpla. La aceasta reteta va raman 5 albusuri , cu ele puteti face bezele care nu dureaza mai mult de 15 minute pregatirea si 20 de minute coacerea .

 

INGREDIENTE

  • 500 ml. frisca lichida
  • 150 gr. zahar pudra 
  • 1 pliculet de ceai negru
  • 5 galbenusuri
  • 50 ml. rom
  • cateva rulouri de napolitana cu crema pentru decor
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu rom:

Pui plicul de ceai negru la fiert cu 100 ml de apa, dupa un minut il scoti. Freci galbenusurile cu zaharul si ceaiul si le pui la fiert in baie de aburi , pana se ingroasa sau se face o spuma cremoasa. Mie mi-a iesit o spuma mai cremoasa. Apoi stingeti focul, puneti romul, amestecati un pic pana se incheaga .


Bateti frisca si puneti crema racita. Apoi puneti compotitia care v-a iesit intr-un recipient de plastic si il bagati la congelator. Il lasati la congelator, iar timp de 5 ore, din ora in ora scoteti compozitia si o amestecati. Ultima ora nu mai amestecati.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu rom" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

marcela1979 1

14.07.2011, 07:35

excelenta inghetata ta

David4 1

10.04.2012, 13:11


buna

David4 1

10.04.2012, 13:11

multumesc mult

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa-crema de ciuperci
  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Biluţe de ciocolată